close
تبلیغات در اینترنت
نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما طراح قالب مترجم قالب
موضوعات
آرشیو
  • 1396
  • نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید

    98 بازدید یکشنبه 15 مرداد 1396 خانه داری,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    نکات ریز آشپزی,نکات خواندنی آشپزی

     نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید

     

    • برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

     

     برای ترد شدن گوشت

    روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

     

     برای اینکه پنیر پیتزایتان خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

     

     برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

     برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

     

     برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است.

     

     برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

     

     برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش، چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

     

     برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

     

     برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

     

     برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

     

     برای اینکه برنج مان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

     

     برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

     

     خانم های کدبانو بروید به سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

     

    پودر جو 

    بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزيد.

    اول : آب خورش غلیظ می شود. 

    دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد. 

    سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

     نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید

     

    برچسب ها :


    پست های مرتبط :


    ارسال نظر
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    ورود به سایت
    عضویت سریع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 10
      کل نظرات : 0
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 1
      تعداد اعضا : 0
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 2
      بازديد ديروز : 48
      بازديد کننده امروز : 0
      بازديد کننده ديروز : 12
      گوگل امروز : 0
      گوگل ديروز: 0
      بازديد هفته : 50
      بازديد ماه : 793
      بازديد سال : 2,518
      بازديد کلي : 4,212
      اطلاعات شما
      آي پي : 54.144.14.134
      مرورگر :
      سيستم عامل :
    مطالب جدید
    • فهرست مواد غذایی نباید در ظروف پلاستیکی نگه داری شوند
    • فهرست زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر
    • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
    • چگونگی تشخیص و فهمیدن تخم مرغ فاسد و خراب
    •  نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
    • راه های صحیح برگزاری عروسی با کلاس و آبرومند
    • روش انتخاب بهترین مدل عینک آفتابی با توجه به شکل صورت
    • آموزش روش های صحیح اتو کردن لباس ها
    • اصول تمیز کردن توالت فرنگی به صورت صحیح
    • نکات مهم در مورد روش صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال
    مطالب پربازدید
    •  نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
    • نکات مهم در مورد روش صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال
    • اصول تمیز کردن توالت فرنگی به صورت صحیح
    • راه های صحیح برگزاری عروسی با کلاس و آبرومند
    • آموزش روش های صحیح اتو کردن لباس ها
    • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
    • فهرست زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر
    • فهرست مواد غذایی نباید در ظروف پلاستیکی نگه داری شوند
    • چگونگی تشخیص و فهمیدن تخم مرغ فاسد و خراب
    • روش انتخاب بهترین مدل عینک آفتابی با توجه به شکل صورت
    مطالب تصادفی
    •  نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
    • نکات مهم در مورد روش صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال
    • آموزش روش های صحیح اتو کردن لباس ها
    • فهرست مواد غذایی نباید در ظروف پلاستیکی نگه داری شوند
    • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
    • راه های صحیح برگزاری عروسی با کلاس و آبرومند
    • روش انتخاب بهترین مدل عینک آفتابی با توجه به شکل صورت
    • چگونگی تشخیص و فهمیدن تخم مرغ فاسد و خراب
    • فهرست زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر
    • اصول تمیز کردن توالت فرنگی به صورت صحیح