close
تبلیغات در اینترنت
بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما طراح قالب مترجم قالب
موضوعات
آرشیو
  • 1396
  • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه

    69 بازدید یکشنبه 15 مرداد 1396
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    راههای خشک کردن آلبالو, خشک کردن آلبالو در خانه

    بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه

     

    آلبالو از خوش طعم ترین میوه های فصل تابستان است که یکی از تنقلات بسیار خوشمزه آلبالو خشک است که معمولا آن را می شود از مغازه ها و فروشگاه های بزرگ به صورت کیلویی یا بسته بندی تهیه کرد که البته اکثرا خیلی شور هستند (و از بهداشتی هم مطمئن نیستیند). آلبالو خشک در منزل و بسیار راحت قابل تهیه هست.

     

    در این بخش برایتان شیوه خشک کردن آلبالو را آموزش می دهیم مقدار نمک آن توسط خودتان قابل تنظیم خواهد بود.

     

    مواد لازم برای تهیه آلبالو خشک:

     آلبالو  3 کیلو
     نمک  به مقدار لازم

     

    خشک کردن آلبالو, روش های خشک کردن آلبالو

    خشک کردن آلبالوها زیر نور آفتاب

    روش تهیه آلبالو خشک خانگی :

    روش اول خشک کردن آلبالو : دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.

     

    پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آن ها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.

     

    روش دوم خشک کردن آلبالو : دم آلبالوها را بگیرید سپس بشوئید، آلبالوهای شسته شده را نمک بزنید و روی پارچه ای در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود ( بسته به مقدار نرمی یا خشکی ای که دوست دارید 1-3 روز در آفتاب قرار دهید ).

     

    پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس 1 ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

     

    نکات کلیدی در مورد خشک کردن آلبالو

    مواد لازم برای خشک شدن آلبالو, شیوه خشک کردن آلبالو

    پس از خشک کردن آلبالوها، آنها را یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و بعد بسته بندی کنید

     

    1- پس از خشک کردن آلبالوها، آن ها را برای یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در بسته بندی های بدون هوا ذخیره کنید.

     

    2- پس از بسته بندی، تا یک هفته حواستان به آلبالو ها باشد، اگر در بسته بندی ها نشانه ای از رطوبت دیدید به این معنی است که آلبالو ها به خوبی خشک نشده اند و به همین خاطر باید آن ها را کمی بیشتر در فر بگذارید.

     

    3- آلبالو های خشک شده را می توانید همینجوری میل کنید اما آن ها را می توانید برای تزیین و استفاده در کیک ها و بستنی های مختلف هم استفاده کنید.

     

    4- در دستورات غذایی که در آن ها کشمش استفاده شده است نیز می توانید آلبالو خشک شده را جایگزین کشمش در آن ها بکنید.

     

    5- علت در آوردن هسته های آلبالو تنها این نیست که خوردن آن ها در آینده بهتر باشد بلکه در آوردن یا نیاوردن این هسته ها بر روی طعم آلبالو خشک شده شما هم تاثیر زیادی می گذارد پس حتما قبل از خشک کردن، هسته ی آن ها را در بیاورید.

    بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه

     

    برچسب ها :


    ارسال نظر
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    ورود به سایت
    عضویت سریع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 10
      کل نظرات : 0
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 1
      تعداد اعضا : 0
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 27
      بازديد ديروز : 4
      بازديد کننده امروز : 5
      بازديد کننده ديروز : 3
      گوگل امروز : 0
      گوگل ديروز: 0
      بازديد هفته : 47
      بازديد ماه : 167
      بازديد سال : 1,697
      بازديد کلي : 2,828
      اطلاعات شما
      آي پي : 54.234.13.175
      مرورگر :
      سيستم عامل :
    مطالب جدید
    • فهرست مواد غذایی نباید در ظروف پلاستیکی نگه داری شوند
    • فهرست زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر
    • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
    • چگونگی تشخیص و فهمیدن تخم مرغ فاسد و خراب
    •  نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
    • راه های صحیح برگزاری عروسی با کلاس و آبرومند
    • روش انتخاب بهترین مدل عینک آفتابی با توجه به شکل صورت
    • آموزش روش های صحیح اتو کردن لباس ها
    • اصول تمیز کردن توالت فرنگی به صورت صحیح
    • نکات مهم در مورد روش صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال
    مطالب پربازدید
    • فهرست مواد غذایی نباید در ظروف پلاستیکی نگه داری شوند
    • نکات مهم در مورد روش صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال
    • راه های صحیح برگزاری عروسی با کلاس و آبرومند
    • چگونگی تشخیص و فهمیدن تخم مرغ فاسد و خراب
    • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
    • فهرست زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر
    • آموزش روش های صحیح اتو کردن لباس ها
    • اصول تمیز کردن توالت فرنگی به صورت صحیح
    •  نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
    • روش انتخاب بهترین مدل عینک آفتابی با توجه به شکل صورت
    مطالب تصادفی
    • آموزش روش های صحیح اتو کردن لباس ها
    •  نكات جالب و خواندنى در آشپزى که باید بدانید
    • روش انتخاب بهترین مدل عینک آفتابی با توجه به شکل صورت
    • چگونگی تشخیص و فهمیدن تخم مرغ فاسد و خراب
    • نکات مهم در مورد روش صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال
    • فهرست مواد غذایی نباید در ظروف پلاستیکی نگه داری شوند
    • بهترین روش خشک کردن آلبالو تازه
    • اصول تمیز کردن توالت فرنگی به صورت صحیح
    • فهرست زمان ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر
    • راه های صحیح برگزاری عروسی با کلاس و آبرومند